Ik kies voor een flexibele schil

Steeds meer bedrijven zie je in deze financieel onzekere tijden kiezen voor een zo klein mogelijke vaste kern qua mensen en een flexibele schil erom heen van mensen die op projectbasis worden ingehuurd. Er is veel voor te zeggen. Steeds verrassen

Ik heb er ook goede ervaringen mee. Je haalt steeds nieuwe inspiratie in huis en je kunt de beste man of vrouw voor de klus selecteren. Ook leer je zelf ook weer van de nieuwe inzichten en ervaring van de zzper die je inhuurt want natuurlijk selecteer je alleen de allerbesten. Je opdrachtgever profiteert dan ook weer van deze extra kracht die je in huis haalt. Je kunt tot in de lengte van dagen blijven verrassen. Verder ben je natuurlijk van een hoop personeelsgedoe af als dat (zoals bij mij) alles behalve je hobby of talent is.

Driversseat

Ben zelf wel van mening dat je hierbij zelf in de driversseat moet blijven zitten (althans in de meer persoonlijke vormen van dienstverlenende sector) richting klant om optimaal contact met de opdrachtgever te houden en ook de continuïteit te kunnen borgen. Maar goed, dat kan ook aan mijn controlefreak-defect liggen. Dit jaar ga ik meer en meer op deze manier werken en stel ik voor de verschillende jobs de juiste teams samen die met mij de uitdagingen aangaan. Even kijken wat het wordt! Nieuwe manier van werken. Mijn invulling van flexibel werken.

Lees ook:Al genomineerd voor de aanmoedigingsprijs ‘Het Nieuwe Werken doe je zelf’?
Lees ook:Het Nieuwe Werken? Beslist, maar…
Lees ook:Slecht weer? Hoezo? Wegwerken die handel
Lees ook:Ik ben nog erger dan Rudi Carell!
Lees ook:Staatssecretaris ‘ Nieuwe Werken’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.