Internetloos en super boos

Oh wat was ik boos! Nog steeds eigenlijk. Boek je speciaal een vakantiehuisje op wintersport met internet om toch af en toe de hoognodige bestanden door te kunnen mailen, kom je bepakt en bezakt aan op de plaats van bestemming, blijkt het internet het helemaal niet te doen in je huisje vanwege een of andere zogenaamde internet ‘luchtzak’ !Luchtzak

Althans, ik bleek net in een huisje te zitten dat in een soort van zogenaamde ‘zak’ zat waar je net geen internet zou hebben. VERKOOP DAN OOK GEEN INTERNET LUCHTZAKKEN! Bij de receptie worden netjes de verontschuldigingen aangeboden en word je aangeboden om geld terug te krijgen voor de afwezige internettoegang. Netjes, netjes. Heel correct. Maar tja wat heb ik er op zo’n moment aan?! Ik zit aan het huisje vast en qua planning etc. en beloftes aan opdrachtgevers knap lastig. Gelukkig kon ik het oplossen door elke avond even naar de receptie te lopen want daar was het bereik goed maar ja, die sluit ook om een uur of 24 uur en is niet ingesteld op mijn werkritme tot in de nacht.

KAN NIET

Maar desalniettemin en om een lang verhaal vol ergernissen kort te maken, je kan het gewoon NIET maken als recreatiebedrijf als je internet beloofd dat het niet werkt!! Internet is eigenlijk wat dat betreft ook stiekem de Maslow piramide ingeslopen voor velen van ons. En als je je keuze voor een bepaald verblijf daar op baseert dan kan je het gewoon niet maken dat het er dan niet is. Ik zal hier de naam van het recreatieoord niet noemen maar de kans dat je als bedrijf kort en klein wordt gemaakt als de teleurgestelde gasten daarna wel weer internet hebben is levensgroot. Een gefrustreerde gast die verstoken is van internet en daarna weer internet tot zijn beschikking krijgt…die gaat dan ook pas echt los om je als bedrijf te laten voelen hoe het is om internetloos te zijn.

Zo, ik heb gesproken.

 

Lees ook:Werknemers productiever na een dutje
Lees ook:Online beroepskleding kopen: de tips en trucs
Lees ook:TSA tip: voorkom verrotte koffer
Lees ook:Energiegevers versus energiehalers
Lees ook:Bits of Freedom: privacy op internet zó belangrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.