Ondernemen in de toekomst. De ontwikkeling van ex-AMA’s inzicht

Op  donderdag 31 maart a.s. vindt er in Utrecht een zeer interessant congres plaats.  

Beyond Borders nodigt je uit voor een slotconferentie van de activerende training  ’Ondernemen in je eigen toekomst’. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door ex-AMA’s. Nu vraag je je misschien wel af wat AMA’s zijn. 

AMA’s zijn minderjarige kinderen die zonder ouders of familie naar Nederland komen om asiel aan te vragen. De afkorting AMA staat voor alleenstaand minderjarig asielzoeker. Deze kinderen kunnen door de regering niet uitgezet worden, omdat ze minderjarig zijn. Ze hebben vaak heel veel meegemaakt voordat ze in Nederland komen.

Ze hebben geleerd alleen vanuit het ‘niet mogen en niet kunnen’ te denken, te handelen en te communiceren. Hierdoor weten ze niet waar ze moeten beginnen, als zij hun lot in eigen handen willen nemen en hoe ze dat moeten aanpakken.

Met hulp van Beyond Borders presenteren ze op de bijeenkomst hun toekomstplannen in de vorm van een talentenmarkt. Dit wordt gevolgd door een paneldiscussie waarbij een aantal experts hun visie op de verdere ontwikkeling van ex-AMA’s geven. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Inschrijven kan tot 28 maart op www.beyondborders.nu of via [email protected]. Toegang is gratis. Locatie: Trianon, Utrecht.

Lees ook:De voordelen van een kinderspeelhoek
Lees ook:Merkspecialistenavond van ECSA over de toekomst van merkspecialisten
Lees ook:Ondernemers Utrecht pakken bezem
Lees ook:Nederlandse bijdrage wereldexpo te laat af
Lees ook:NS op duurzame toer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.