Top relatieevent: Porsche & Candy Dulfer

Als je een relatieevent organiseert voor je relaties en deze valt ook nog een keer op een van de mooiste zaterdagen van het jaar qua zonnestralen, dan moet je wel echt wat te bieden hebben, wil je je relaties blij maken. Een pracht voorbeeld daarvan heb ik zaterdag jongstleden meegemaakt in club Dauphine in Amsterdam.

Het was een prachtige zonnige dag en niet echt een dag om naar binnen te gaan. We hadden echter een invitatie gekregen van Porsche om naar de prelaunch te komen van de CD van Candy Dulfer. Nog voordat de muziekpers de CD te horen kreeg. Tja, dat is toch te bijzonder om voorbij te laten gaan.

Bleek ook een nog groter feest dan verwacht. Samen met o.a. de producer van de Black Eyed Peas ontstond er een perfecte, opzwepende sfeer. Bovendien kregen we ook nog een uniek exemplaar van de CD in handen, gesigneerd en wel.

Kortom, geen moment aan de heerlijke zon buiten gedacht. Wel aan het gegeven dat als je wat doet als bedrijf voor je relaties, je inderdaad altijd moet overperformen bij een relatieevent. Anders werkt het als een boomerang terug. Zorg voor iets unieks, zorg voor een primeur, zorg voor steengoede muziek. Dan komen er altijd vrolijke noten terug naar jou als bedrijf. Zo ook deze blog. Dankjewel Porsche! Dankjewel Candy Dulfer!

Lees ook:Porsche workshops voor kleine kinderen
Lees ook:Volkswagen en Porsche doen het nog even niet met elkaar
Lees ook:Balkenende tussen de onderneemsters van het jaar
Lees ook:Autobranche trots op Onderneemster van het Jaar genomineerde
Lees ook:Zakelijke communicatietips Chinezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.