EK 2012 – HUP ondernemers HUP

Het EK staat weer voor de deur….de hoogste tijd voor ondernemers om de winnaarsmentaliteit en creativiteit uit de kast te trekken!

Bij zo’n enorm toernooi komt zoveel kijken dat het vaak een gigantische boost geeft voor de lokale economie, in dit geval voor Polen en Oekraine.

Maar ook wij Nederlanders mogen trots zijn op onze ondernemersmentaliteit. Zo hebben we in 2010 al voor 100 miljoen aan opdrachten binnen gekregen. Dus ik ben heel benieuwd hoe de zaken er dit jaar voor staan.

De vraag is wat we allemaal kunnen verwachten want er zijn inmiddels al diverse initiatieven.

Met de lancering van het nieuwe uit-tenue van het Nederlands elftal is de vraag naar het shirt direct enorm gestegen. Daarnaast zijn er natuurlijk nog de nodige aanbieders van creatieve Oranje fan artikelen zoals het brulshirt dat we nog kennen van het afgelopen toernooi!

Ook zien we ieder jaar weer de nodige acties terug van de grote retail-ketens. Acties als: Het percentage korting uitgedrukt in het aantal goals dat het Nederlans elftal weet te scoren tijdens het EK.

Kortom we wachten met zijn allen met smart op het EK 2012 en de daarbij horende sfeer. Ik weet nog dat het twee jaar geleden een dolle boel was op kantoor want natuurlijk hebben wij ook voor de televisie staan juichen!

Nederland is er klaar voor HUP HOLLAND HUP!

Leuke nieuwe initiatieven? Laat het me weten!

 

Lees ook:Bavaria stopt
Lees ook:Opkomst onbemande tankstations
Lees ook:Snelle twittertest autobranche toont twittertoppers
Lees ook:Twitter en KNVB Schoenen
Lees ook:Hevige strijd rond ‘Porsche Onderneemster van het Jaar

Eén reactie op “EK 2012 – HUP ondernemers HUP

  1. Vak

    Hoi ! Persoonlijk vindt ik de initiatieven rondom de speelschema’s altijd wel leuk. Er wordt van alles en nog wat aangeboden en tegelijkertijd nog praktisch ook !!
    Ben benieuwd of we dit EK gaan winnen met onze briesende Oranje Leeuwen !!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.