The ING automotive aftersales battle

De strijd in het bedrijfsleven in de aftersales lijkt zich enorm te verscherpen. Ook in de autobranche. Partijen die van oorsprong daar niets te zoeken hadden, melden zich ineens bij de klant als zijnde het beste adres. De strijd op het gebied van onderhoud en reparatie is daar echt  nu de omzet op de verkoop van auto’s al langere tijd onder druk staat.  ING heeft er een onderzoek aan besteed.

Want is dit nu wel zo verstandig allemaal? En hoe zijn de vooruitzichten? Wat is wijsheid? Op dit moment zie je dat in dat kader veel dealerholdings onafhankelijke werkplaats(concepten) neer gaan zetten. Ook een leasemaatschappij zoals Athlon Car Lease is gestart met haar eigen aftersales werkplaatsen (De Athlon Service Centers). Waar gaat het naar toe? Hoe zijn de vooruitzichten?

Visie ING & marktspelers

Op 5 april licht ING licht op een speciale bijeenkomst hierover haar eerste ING Automotive Kwartaalbericht in 2012 toe met als thema: ‘The Aftersales Battle’ . Vervolgens betreden importeurs, grossiers, leasemaatschappijen het podium om met elkaar aan de hand van stellingen te gaan vertellen wat hun visie is en waarom zij volgens hen de beste kaarten in handen hebben.

Op de bijeenkomst hoort u uit eerste hand wat de visie van ING is op de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van aftersales in de automotive sector. U kunt ook direct en persoonlijk het gesprek aangaan met de sector managers Automotive van de ING. Verder geeft een aantal toonaangevende automotive markspelers acte de presence om vanuit de praktijk met u hun ervaringen te delen.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • • 15.30 Ontvangst
  • • 16.00 Start en welkomstwoord
  • • 16.10 De Visie van de ING. Marinus van der Meer, Sector Manager Automotive en Max Erich, Senior Economisch Onderzoeker worden aan de tand gevoeld door Jos Veldhuisen, Hoofdredacteur Aftersales Magazine en Gwen Jansen van Automotive Insiders
  • • 16.30 Battle 1: Visie Freek Blexktoon, directeur GroupAuto  vs visie Frank Doorenbos, directeur aftersales KIA Nederland
  • • Battle 2: Visie Jeroen Geenen, Chief Operations Officer Athlon Carlease International vs  Luuk van Halder, Director Operations at Alphabet Nederland B.V.
  • • 17.10 Paneldiscussie
  • • 17.30 Conclusie door Aftersales Magazine
  • • 18.00 Aansluitende borrel
  • • 19:00 Einde

Locatie: Fort Wierickerschans, Zuidzijde 132 te Bodegraven

 

U kunt zich hier aanmelden.

Lees ook:Grootste onafhankelijke netwerk in autobranche overgenomen
Lees ook:Nieuw vakblad voor de autobranche
Lees ook:Athlon Car Lease breidt netwerk Service Centra uit
Lees ook:Athlon Car Lease met aanstelling Armand van Veen klaar voor volgende stap na geslaagde internationaliseringslag
Lees ook:Alle autodealers kunnen blijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.