Athlon toont vandaag de perfecte leaseauto

Wat is nou de perfecte leaseauto? Die vraag is natuurlijk niet zomaar te beantwoorden. iedereen heeft hier zo zijn of haar eigen gedachtes of wensen bij! Belangrijke factoren zijn vaak wel: een goede uitstraling, duurzaamheid, redelijke prijs, comfort, goede wegligging en voldoende ruimte! Welnu, ik heb ‘m gevonden denk ik!

De nieuwe Tesla S (de eerste volledig elektrische vijf-deurs Sedan auto, geschikt voor 5 volwassenen en 2 kinderen).

Vanavond introduceert leasemaatschappij Athlon Car Lease deze als eerste leasemaatschappij aan haar klanten en leden van de pers in het Elektrisch Vervoer Centrum Rotterdam.  Ik ben er bij en zal een verslagje maken.

Ik sta op het punt om ‘m te gaan bestellen want ben er in ieder geval op de foto en via het lezen van de specificaties erg enthousiast over. Het lijkt mijn perfecte leaseauto. Je kunt er een batterij bij kopen die ervoor zorgt dat je 480 km kan rijden aan een stuk. Bovendien is er een snellader te verkrijgen. Nu de prijs nog weten:-)

Volgens mij kan je nog komen vanavond als je tenminste behoort tot de pers of een van de klanten  (fleetowner) bent van Athlon.  De leasemaatschappij heeft 150 Tesla S auto’s besteld en in Q1 van 2013 kunnen deze uitgeleverd worden.

Lees ook:Athlon Car Lease wast auto’s met regenwater
Lees ook:Athlon Car Lease breidt netwerk Service Centra uit
Lees ook:Athlon Car Lease met aanstelling Armand van Veen klaar voor volgende stap na geslaagde internationaliseringslag
Lees ook:Vergaderen 2.0 in duurzaam Athlon Flex Centre
Lees ook:Mobiliteitkennis Nederland onder peil?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.