spieken.hema.nl groot succes

HEMA verrast de laatste tijd steeds vaker met bijzonder creatieve, low-budget maar buitengewoon doeltreffende acties om nog meer in beeld te komen bij hun doelgroep. Na het filmpje waarin de zoveelste winkeldief opgepakt wordt en in het zonnetje wordt gezet, is er nu www.spieken.hema.nl dat voor veel freepublicity zorgt.

Scholieren die op de website tips opgeven over slim spieken maken kans op een gratis spiekpen. Het loopt zo hard dat de site hema.nl het op dit moment moeilijk heeft. De actie heeft inmiddels ook de media groots gehaald. Op het RTL nieuws en op NU.nl kwam de spieksite met spiektips aan de orde en dat heeft de toeloop op hema.nl alleen maar vergroot. Leraren zijn boos over de spiekactie.

De actie van de HEMA is een voorloper voor het nieuwe schoolseizoen. Traditioneel behaalt de winkelketen in de maanden voorafgaand aan de eerste schooldagen extra omzet met schoolspullen.

Lees ook:HEMA gaat de strijd aan met supermarktketens
Lees ook:Hema succesvol met kleine winkelvarianten
Lees ook:Consumenten herkennen online fraude maar moeilijk
Lees ook:De Hema is niet te missen
Lees ook:Retailers maken te weinig gebruik van Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.