MKB omarmt Thuiswerkfonds

MKB Nederland is in z’n nopjes met het voorstel van oppositiepartij D66 om een zogenaamd ‘Thuiswerkfonds’ voor bedrijven in het MKB in het leven te roepen.

Maar in Noord-Holland is men allang aan de gang gegaan. Daar heeft een pilot plaatsgevonden die zo succesvol was, dat er een vervolg op komt. Deze maand kun je je inschrijven voor een project, waarbij je in zesendertig gemeenten en in Amsterdam zes maanden kostenloos mag expertimenteren met de meest uiteenlopende faciliteiten om slim te werken en te reizen.

Daarbij wordt er samengewerkt met partijen als Microsoft, Ziggo, Regus, Eileen en de NS. Ondernemers met een bedrijf dat tussen de vijf en tweehonderdvijftig medewerkers heeft, kunnen zich inschrijven op www.digitalemobiliteit.nl. Uiteindelijk worden er vijftig bedrijven geselecteerd om aan dit project mee te doen.

Het project heeft als belangrijkste doel, om files te verminderen en betere mobiliteit te bevorderen. Daarnaast is het de bedoeling dat het leidt tot minder kosten en daardoor een hogere productiviteit van de medewerkers. Goed initatief!

Bron: www.vno-ncw.nl

 
 
 

 
 
 
 
 

 

 

Lees ook:Maatschappelijk verantwoord ondernemen levert geld op
Lees ook:Investeer in scholing van je medewerkers
Lees ook:Gratis leercultuurles voor 500 bedrijven
Lees ook:Ondernemers kopen collectief energie in
Lees ook:Vooral kleine bedrijven zien kansen in social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.