Merkspecialistenavond van ECSA over de toekomst van merkspecialisten

Op 13 oktober vindt in het BOVAG gebouw in Bunnik een informatiebijeenkomst plaats voor alle ondernemen die gespecialiseerd willen zijn in een merk, maar toch onafhankelijk willen zijn en hun eigen koers willen bepalen.

De bijeenkomst is voor alle automotive-ondernemers die affiniteit hebben met een bepaald merk. Dan kan een merk zijn dat reeds vertegenwoordigd is in een van de huidige verenigingen. Maar uiteraard zijn ook ondernemers van alle overige merken welkom waar nog geen merkspecialistenvereniging voor bestaat.

De avond wordt verzorgd door de leden van de ECSA (overkoepelende merkspecialistenorganisatie, waarin de Toyota-, Peugeot-, Citroen-, Renault- en de Mercedes-specialisten verenigd zijn) en Adviesgroep ABC, die voor de ECSA en haar leden ondersteunend werk verricht. Daarnaast zullen Anton Pluim en Arnold Koopmans, beiden van de BOVAG, uitleg geven over respectievelijk EURO5 en BER. Ik zal tijdens de avond de interactie opzoeken met de sprekers en uiteraard het publiek.

Wil je er ook bij zijn? Dan kan uiteraard. De bijeenkomst is geheel kosteloos en start om 19.30 uur. Kijk op www.ecsa.nl om u direct aan te melden en het volledige programma te bekijken!

Lees ook:NMa onderzoek naar BOVAG op komst?
Lees ook:Nederlanders blijven nieuwe auto’s kopen
Lees ook:Hyves weer in de etalage
Lees ook:Flexibele accijns op brandstof
Lees ook:Ondernemen in de toekomst. De ontwikkeling van ex-AMA’s inzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.