Ondernemers kopen collectief energie in

Half september organiseert Buyers United B.V. via haar inkoopplatform WinWindeals.nl een collectieve tender voor bedrijven voor de inkoop van energie. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich hiervoor vanaf nu inschrijven om op deze manier hun energie voordeliger in te kopen.

 

Via WinWindeals is het voor bedrijven mogelijk om snel en bovenal veilig over te stappen naar een scherp tarief voor gas en (groene) stroom. Hoe meer ondernemers meedoen, hoe sterker onze onderhandelingspositie. Een gemiddelde besparing van 10 % op de energienota behoort alleszins tot de mogelijkheden.

In september organiseert Buyers United via haar collectieve inkoopplatform WinWindeals.nl een tender waarin energieleveranciers hun beste aanbod voor 2012 tot en met 2014 zullen presenteren. Ondernemers kunnen zich hiervoor vanaf nu tot uiterlijk 16 september 2011, vrijblijvend inschrijven . Aan het einde van de inschrijfperiode bundelt Buyers United het totale energie volume van alle inschrijvers. Op 20 september strijden de leveranciers in een veiling om het beste aanbod. De energieleverancier met de scherpste tarieven wint de veiling en mag de aangemelde ondernemingen een op maat gesneden aanbod doen.

Vervolgens kunnen vanaf 22 september, aangemelde bedrijven een persoonlijk aanbod tegemoet zien dat afgestemd is op hun verbruik. Indien zij gebruik willen maken van dit aanbod, dan regelt de nieuwe energieleverancier de gehele overstap. Buyers United ziet erop toe dat de overstap vlekkeloos verloopt. Indien nodig, bieden zij deskundig advies en juridische hulp. Ook na een eventuele overstap.

Bedrijven kunnen zich inschrijven via de volgende link: http://winwindeals.nl/doe-ook-mee-aan-de-collectieve-inkoop-energie/ of een mail aan [email protected]

Voor meer informatie:

Chris Schwencke, Senior Consultant
T  + 31 (0) 20 4655777

Lees ook:Energy Make-over
Lees ook:MKB omarmt Thuiswerkfonds
Lees ook:Gratis leercultuurles voor 500 bedrijven
Lees ook:500 miljoen voor Facebook
Lees ook:Chagrijnig personeel kost miljarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.