Dropbox is populairste zakelijke app 2011

Dropbox heeft gewonnen. Dit is de applicatie die het meest populair is van alle zakelijke applicaties (de apps van de banken uitgezonderd). Met Dropbox kan je overal bij al je bestanden. Echt handig. Een aanrader.Sprout heeft in samenwerking met Distimo de top tien van meest populaire zakelijke apps van 2011 voor ondernemers samengesteld. Het zijn vooral tools die op een handige manier je productiviteit vergroten. Uiteraard! Kijk hier voor het bericht en de complete top 10.

Lees ook:Handige tools om grote bestanden toch te e-mailen
Lees ook:Website voor zakenvrouwen
Lees ook:Handige Google Chrome apps
Lees ook:Tip: blog op het juiste platform
Lees ook:Zakelijke etiquette voor dummies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.