Rabobank: 20% automotive bedrijven maakt altijd verlies

Onlangs had ik de automotive sectormanager van de Rabobank (Alexander Heijkamp) te gast in mijn talkshow van Automotive Insiders. Hij gaf daar aan dat zo’n 20% van hun automotive klanten altijd verlies maakt. Of het nu economische goed of minder goed gaat. Slik.. Ik vroeg hem ook hoe hij nu omgaat met financieringsaanvragen want de geluiden die je op dat vlak richting banken hoort vanuit ondernemers zijn niet best. Hij gaf aan dat de Rabobank juist steeds meer financiert! Kijk het hele interview in het filmpje hieronder.

Lees ook:Ondernemers moeten vaker bij elkaar kijken
Lees ook:FC Twente: op en top relatiebeheer
Lees ook:Minder krediet voor bedrijven
Lees ook:Waardevolle media-aandacht voor Automotive Steering Ladies Ride!
Lees ook:Commerciële valkuil autobedrijven op Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.