Duurzame supermarktformule gaat los

De duurzame supermarktformule Marqt is van plan de eerder aangekondigde uitbreiding de komende periode door te zetten.
De keten zegt nu winstgevend genoeg te zijn om dit jaar in Amsterdam ‘een paar’ winkels te openen. Zo opent morgen de derde Marqt-winkel in de hoofdstad. Deze is te vinden aan de Utrechtsestraat in Amsterdam.

 

In Den Haag, Rotterdam en Utrecht wordt gezocht naar geschikte locaties. Ook wordt in de komende twee jaar het assortiment flink uitgebreid, vooral in de diepte. Daarbinnen zullen A-merken volgens directeur Quirijn Bolle een bescheiden rol spelen. “Aan A-merken zit een bepaalde emotie. Die past volgens klanten niet altijd bij ons.”

PS: heb je al gestemd op je favoriete Onderneemster van het Jaar? Ik houd me aanbevolen uiteraard voor je stem. Ik lig op dit moment, ongelooflijk maar waar, op een tweede plaats! Er kan elke dag tot 23 mei gestemd worden. Zou het zeer waarderen.

Lees ook:Ondernemerstips per video
Lees ook:Webextensie te duur voor kleine bedrijven
Lees ook:Starbucks verovert Nederland
Lees ook:Sanoma Digital neemt belang in Yunoo
Lees ook:Onderneem jij in de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.