Reeks Topdiners met topondernemers

We kunnen in het MKB nog veel leren van elkaar als we elkaar maar tijdig opzoeken en niet als het al te laat is. Gewoon luisteren naar elkaar en gaandeweg ideeën op doen of juist bevestigd worden in je besluitvorming om het juist anders te doen. In dit kader organiseer ik een reeks topdiners met ondernemers die bekend staan om hun innovatiekracht, lef en durf. Enerzijds om nieuwe wegen in te slaan die nog onbekend zijn maar ook om uit te komen voor wat ze echt vinden, ongeacht wat anderen er van vinden. Ik begin in de autobranche omdat ik daar exact weet wie er innovatoren zijn en wie niet. Ook ondernemers van buiten de branche zijn van harte welkom.

Tijdens een heerlijk diner zal de CEO zijn ondernemerslessen met de (maximaal 20) gasten delen en is er alle gelegenheid voor het discussieren en uitwisselen van ervaringen en gedachtes in een exclusieve, besloten setting.

Op 16 april van 19 tot 21.30 uur te Kasteel Kerckebosch te Zeist staat Luc van Bussel op het programma. Luc van Bussel is de eerste gast in de serie van “Top Diners” met de absolute top van Automotive Nederland. Het interview met hem dat sinds circa twee weken op deze site te lezen is, werd zo vaak geraadpleegd dat dit geen gekke keuze lijkt.

Luc van Bussel is CEO en partner van The Alwaysbemobile Company. Dit is de moederorganisatie achter onder andere Profile Tyrecenter. Van Bussel is zijn loopbaan begonnen als hotelier en heeft zijn sporen verdiend bij Center Parcs. Hij is ook de oprichter van de Partij van de Filerijders.

Luc: “ Na bijna twintig jaar dromen van een eigen hotel maakte ik de overstap naar de autobranche: Profile Tyrecenter” Inmiddels heeft Luc van Bussel middels diverse formules The Alwaysbemobile Company opgebouwd tot één van de grootste spelers binnen de Automotive Nederland, waarmee hij diverse awards en prijzen in de wacht gesleept heeft.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan hier aan.

Lees ook:NMa onderzoek naar BOVAG op komst?
Lees ook:Luc van Bussel: “BOVAG is het grootste heilige huisje”
Lees ook:De dames in autobranche roeren zich
Lees ook:Introductie APKautobon.nl
Lees ook:Waardevolle media-aandacht voor Automotive Steering Ladies Ride!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.