Ook Google stopt kindermisbruik

Google gaat met het Google Grants-programma de Stichting Stop Kindermisbruik steunen. Voor 10.000,- dollar per maand biedt zij gratis advertentiebudget aan de stichting.

Zo kan Stop Kindermisbruik een nog grotere groep informeren over de wereldwijde ernst van kinderhandel en mensen oproepen om hiertegen een vuist te maken.

Directeur van Stop Kindermisbruik, Evelien Hölsken, is ontzettend enthousiast over de gratis AdWords campagne. “Stop Kindermisbruik kan op deze manier haar naamsbekendheid enorm vergroten en we hopen dat we op deze manier vele nieuwe donateurs mogen verwelkomen. We zijn Google enorm dankbaar voor haar steun.”

Stop Kindermisbruik is in 2008 door Arjan Erkel en Yolanthe Sneijder Cabau opgericht om kinderhandel en kinderprostitutie te stoppen. Stop Kindermisbruik steunt tien partnerorganisaties en is werkzaam in Azië, Afrika en Nederland.

Voor meer informatie kijk op: www.stopkindermisbruik.nl

Lees ook:Dries Mertens: Stop Kindermisbruik
Lees ook:Onderneemster 12 uur lang opgesloten in klein hokje
Lees ook:Stop Kindermisbruik als hoogste binnenkomer!
Lees ook:Bloggen tegen kindermisbruik
Lees ook:Jim en Bettina stoppen kindermisbruik

2 reacties op “Ook Google stopt kindermisbruik

 1. Niels Torpedojager

  Alleen zou de de Stichting Stop Kindermisbruik er zorg voor moeten dragen dat de link op Yvonne van Hertum’s site http://www.stopkinderseks.com naar de Stichting Stop Kindermisbruik verwijderd wordt.
  Op deze manier probeert Yvonne van Hertum gratis mee te liften met de goede reputatie van de Stichting Stop Kindermisbruik.

  Op welke manier dan ook ogenschijnlijk een band onderhouden met Yvonne van Hertum kan de Stichting Stop Kindermisbruik slechts schade toebrengen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Jessica den Oever | Payroll Works

  Goede actie van Google, ik hoop dat het helpt met de strijd tegen kindermisbruik.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.