Ondernemers moeten vaker bij elkaar kijken

Je kunt als ondernemer zo waanzinnig veel leren als je met andere ondernemers spreekt. Maar nog veel meer als je een kijkje achter de keuken neemt bij compleet verschillende ondernemingen en dan hoort hoe de ondernemers in kwestie hun organisatie runnen. Dit wordt nog veel te weinig gedaan vind ik. Ik organiseer daarom met mijn tweede bedrijf Automotive Insiders regelmatig bedrijfsbezoeken.

Steeds weer kijk ik op hoe leuk de ondernemers in kwestie die gastheer of gastvrouw zijn, het zelf ook vinden om hun organisatie te laten zien en hun ondernemersvraagstukken te delen. Je ziet dan ook vaak hele mooie nieuwe allianties ontstaan tijdens zo’n bedrijfsbezoek die je wellicht anders niet snel tot stand had gebracht. Puur omdat men nu veel beter de mogelijkheden letterlijk kan zien op de werkvloer voor nieuwe samenwerkingen.

Donderdag hebben we de eer te gast te zijn van Gassan Diamonds. Managing Director David Bijlsma laat ons het prachtbedrijf van binnenuit zien. Met 40 automotive captains of industry die geselecteerd mede op basis van de wensen van Gassan wordt dat regelrecht genieten. David Bijlsma gaat ongetwijfeld velen op nieuwe ideeën brengen. Ik houd jullie op de hoogte na afloop hoe het was. Uiteraard neem ik mijn videocamera weer mee! Hier alvast een filmpje waarin ik David Bijlsma interviewde vooraf.

Lees ook:Rabobank: 20% automotive bedrijven maakt altijd verlies
Lees ook:Interview: Ernst Ligthart over saaie advocaten
Lees ook:Grootste onafhankelijke netwerk in autobranche overgenomen
Lees ook:RTL opent webshop
Lees ook:Ondernemers stoppen kindermisbruik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.