Mobiliteitkennis Nederland onder peil?

Denken jij en je werkgever wel voldoende na of wordt er direct in een auto gestapt als er van A naar Z moet worden gegaan puur omdat je niet op de hoogte bent van de andere mogelijkheden? Test nu je kennis van mobiliteit via de online enquête die Athlon Car Lease is gestart.

De nodige bedrijven en ondernemers bieden hun medewerkers een auto van de zaak en hebben dus een wagenpark rondrijden. Maar in hoeverre zijn er geen andere oplossingen die veel beter zouden zijn? Heb je als ondernemer voldoende kennis van de alternatieven? En hoe zit het met de werknemers zelf?

Athlon Car Lease Nederland, marktleider op het gebied van autoleasing, houdt twee weken lang een online peiling onder autorijdend Nederland. Doel is om te inventariseren waar de grootste informatiebehoefte ligt rondom de verschillende keuzemogelijkheden die er zijn als het gaat om (auto)mobiliteit

Deze peiling wordt ondersteund door de VNF (Verenigde Nederlandse Fleetowners), de NOVE (Nederlandse Organisatie voor de Energiebranche), Automotive Insiders, Autoleasewereld en Traffic Radio.

De peiling is gericht op zowel de zakelijke als particuliere automobilist, wagenparkbeheerders, HR managers, facilitaire managers en ondernemers. De enquête wordt verstuurd naar klanten van Athlon Car Lease, is in te vullen via www.athloncarlease.nl en wordt ook uitgezet via de communicatiekanalen van de deelnemende partners en via diverse social media kanalen. Een directe link naar de enquête treft u hier: https://www.research.net/s/Athlon_mobiliteit_enquete

Voortrekkersrol

Klanten van Athlon Car Lease hebben in een eerder klantonderzoek laten weten dat ze het een goede zaak zouden vinden indien Athlon Car Lease zich opwerpt als (semi-) onafhankelijk kenniscentrum op het gebied van mobiliteit. Ze verwachten van de leasemaatschappij een voortrekkersrol als het gaat om voorlichting en het aanbieden van mobiliteitsoplossingen. Deze peiling past in dit kader. Pas als bekend is waar de grootste informatiebehoeftes liggen, kan een gerichte voorlichting worden gegeven.

Over Athlon Car Lease
Athlon Car Lease Nederland is met 126.000 auto’s marktleider op het gebied van autoleasing. Het bedrijf heeft als doel de meest klantgerichte leasemaatschappij van Nederland te zijn en heeft kwaliteit, klanttevredenheid en regionale betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Uit haar product- en dienstenaanbod komt duidelijk naar voren dat Athlon Car Lease als toonaangevende leasemaatschappij haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. De missie van Athlon Car Lease is dan ook ‘het verduurzamen van mobiliteit’. Athlon Car Lease ontwikkelde bijvoorbeeld het Duurzaam Mobiliteitsplan met daarin een aantal producten en diensten die het mogelijk maakt wagenparken te verduurzamen. Bovendien biedt de leasemaatschappij tijdsbesparende en efficiëntere alternatieven voor het autogebruik.

De organisatie heeft ruim 500 medewerkers in Nederland en is onderdeel van De Lage Landen International, een 100% dochter van de Rabobank. Het hoofdkantoor van Athlon Car Lease is gevestigd in Almere. Daarnaast heeft zij vijf regionale kantoren in Nederland en acht Europese vestigingen. Meer informatie vindt u op: www.athloncarlease.nl.

Lees ook:1 op de 4 mensen denkt de verkeerde keuzes qua mobiliteit voor zichzelf te hebben gemaakt
Lees ook:Athlon Car Lease hoofdpartner in elektrische snelweg
Lees ook:Athlon Car Lease met aanstelling Armand van Veen klaar voor volgende stap na geslaagde internationaliseringslag
Lees ook:Athlon Car Lease breidt netwerk Service Centra uit
Lees ook:Athlon Car Lease wast auto’s met regenwater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.