Crisis goed voor privéleven ondernemer

De Telegraaf meldt vandaag dat 53% van de Nederlandse ondernemers uit het MKB het dit jaar wat minder druk had door de recessie en dat daardoor de balans tussen werk en privéleven aanzienlijk is verbeterd. Zo zou blijken uit de eindejaarsenquête van de accountants van de Gibo Groep, gehouden onder 2000 ondernemers. Hier snap ik nou werkelijk niets van. Een ondernemer die het rustiger krijgt wordt volgens mij juist onrustig. Duikt nog meer dan voor heen op elke kans die hij ruikt. Terecht of onterecht. En als de oogst dan niet snel genoeg komt, dan wordt ie eerder chagrijnig dan leuk maar goed..wie weet zijn ze wel failliet gegaan.

Lees ook:Santa-Laptop
Lees ook:Vakantiebeurs Utrecht 2012 verrast
Lees ook:Stil geweten cruciaal voor succes ondernemer
Lees ook:Startende ondernemer kan beter in de kast blijven
Lees ook:Kort lontje verkleint kans op succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.