Leasing minder populair

Leasing is minder populair geworden in 2009. Er zijn toen namelijk 118.118 nieuwe personenauto’s voor de leasemarkt geregistreerd. In 2008 waren dat er circa 23% meer. Toen werden er 153.051 lease-auto’s verkocht. Dat blijkt uit cijfers van RDC Datacentrum. In 2009 scoorde Volkswagen met 16.934 het hoogste aantal leaseauto’s. Gevolgd door Ford (10.947) en Audi (9.504).  (bron: RDC Datacentrum).

Wist je trouwens dat werknemers die nu zakelijke kilometers rijden met hun meer vervuilende privé-auto, met Athlon Green Car Solution een nieuwe, superschone auto leasen voor € 150,- per maand all-in? Een superzuinige leaseauto vervangt dan de privé-auto. Werkgevers kunnen door deze leasevorm maatschappelijk verantwoord ondernemen. De voordelen van Athlon Green Car Solution zijn een schone leaseauto tegen lage kosten voor iedere werknemer, een verkleining van de CO2-footprint van de totale organisatie en een besparing op reiskosten en huurauto’s. Daarbij hebben werkgevers een tool in handen om aantrekkelijk te blijven voor hun werknemers.

Zowel de werkgever als de werknemer betalen bij de nieuwe formule maandelijks een bedrag van € 150,-. Het totaalbedrag is inclusief rente en aflossing, vervangend vervoer, motorrijtuigenbelasting, verzekering, brandstof, reparatie, onderhoud en banden. De auto’s die Athlon Car Lease hiervoor aanbiedt zijn onder andere de Citroën C1, de Peugeot 107 en de Toyota Aygo. Deze modellen vallen onder de 14% bijtellingsregeling (CO2-uitstoot minder dan 110 gram). De regeling kan Athlon Car Lease ook toepassen bij duurdere modellen in deze bijtellingsklasse. Athlon Green Car Solution maakt deel uit van het Athlon Duurzaam Mobiliteitsplan. www.schoonenvoordeligleasen.nl

Lees ook:MKB: teveel onnodige kosten voor mobiliteit
Lees ook:Drie kwart leaserijders vreest wintersportongelukken
Lees ook:Athlon Car Lease breidt netwerk Service Centra uit
Lees ook:Personeel verkiest mobiliteitsbudget
Lees ook:Athlon Car Lease wast auto’s met regenwater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.