‘Gratis’ hulp financiele huishouding

Het bijhouden van de financiële administratie blijft een hekelpunt voor, met name, kleinere bedrijven.
Sinds 4 januari is er de MoneyMedic dat zegt gratis kleinere bedrijven en zelfstandigen hierbij te helpen. Dankzij een reactie van Hans weten we beter. Een transactie met iDeal kost een slordige 2,20 euro. Ik vroeg me al af waar het verdienmodel zat. Als je veel facturen moet sturen (en dat hoop ik voor je) moet je dus wel oppassen! Het kan dan flink oplopen. De MoneyMedic is een gratis dienst waarmee je direct aan de slag kan.  Alle handelingen vinden plaats in de online omgeving. Hierdoor kan de administratie overal worden bijgehouden. Een handige functie is het feit dat de facturen gemaakt met de MoneyMedic direct via iDeal te betalen zijn.  De dienst voorziet alleen in de broodnodige functies. Denk aan het maken van offertes – facturen, boeken van de inkoop en het bijhouden van het adresboek en producten.  De opmaak van de facturen is ook geregeld; zo kan de huisstijl naar wens aangepast worden. Overigens wordt de BTW aangifte met één klik berekend voor de belastingdienst.

http://www.mediamedics.nl/moneymedic.php?lang=nl

http://www.moneymedic.eu/?ref=mb

Lees ook:Ik pap, jij papt, wij pappen!
Lees ook:Headlines 17 maart
Lees ook:iDEAL populaire betalingsmethode
Lees ook:iDeal slaat niet aan in buitenland
Lees ook:Nooit meer handmatig je kilometers bijhouden!

2 reacties op “‘Gratis’ hulp financiele huishouding

  1. Hans

    Ondernemers let wel op, een iDEAL transactie kost je 2,20 EURO! Dit staat wel op de site maar ik had er overheen gelezen. Voor mensen die grote hoeveelheden facturen verzenden met kleine factuurtotalen is dus een (te) dure oplossing!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Gwen Jansen

    wat een waardevolle aanvulling Hans ! Ik pas het direct aan in het bericht!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.