Nieuwe KVK directeur Amsterdam

Age Fluitman (60) wordt per 1 maart de nieuwe voorzitter van de Kamer van Koophandel Amsterdam. Fluitman werkt nu nog als partner bij PricewaterhouseCoopers, waar hij binnenkort stopt. Hij heeft volgens de KvK ruime bestuurlijke ervaring in diverse ondernemingskringen. Zijn nieuwe werkomgeving is hem niet onbekend: in de periode 2004-2008 maakte hij al deel uit van het dagelijks bestuur.

De huidige voorzitter van de Amsterdamse Kamer van Koophandel, Oswald Schwirtz, stopt vervroegd. Hij kan het voorzitterschap niet langer combineren met zijn zakelijke werkzaamheden en zijn gezinsleven. Zou het te maken hebben met het feit dat in Amsterdam juist zoveel nieuwe mensen als ondernemer zijn gestart dit jaar? Hoe dan ook, werk aan de winkel in Amsterdam. Dus meneer Fluitman, succes toegewenst!

Lees ook:Dienstverlening KVK moet beter
Lees ook:Heffingen KVK omlaag?
Lees ook:Zzp’er doet alles via eigen netwerk
Lees ook:Kamer bemoeit zich met flexibele werktijden
Lees ook:Noodkreet werkgevers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.