AutoScout24 start grootste Europese internet autoverkiezing

Autoscout24 directie Internet Auto Award 2009

De Internet Auto Award, de grootste internet publieksverkiezing in Europa, is van start gegaan. AutoScout24, de grootste online automarkt van Europa,  nodigt in meerdere Eurpese landen consumenten uit om tot 29 augustus te stemmen op hun favoriete auto op het net via www.internet-auto-award.nl. De komende weken geven naar verwachting wederom honderdduizenden mensen gehoor aan deze oproep. Vorig jaar waren dat er circa 250.000.

De online autoverkiezing geeft inzicht in de favoriete autokeuze van Nederlanders, Duitsers, Fransen, Italianen, Engelsen, Spanjaarden of Belgen. Voor de autobranche is het hierdoor voor autofabrikanten, importeurs en dealers een belangrijke graadmeter geworden voor het succes van hun modellen.

Categorieën

Er zijn 343 modellen in negen categorieën waaruit gekozen kan worden: kleine auto’s, compacte auto’s, middenklasse, hogere middenklasse, luxe klasse, MPV, SUV & 4×4, cabrio en coupé & sportauto. Er zijn speciale awards te verdienen voor ‘beste milieu initiatief’ en ‘beste innovatie’.

 Over AutoScout24
AutoScout24 is de grootste online automarkt van Europa. Maandelijks bekijken ruim 4,7 miljoen bezoekers de site. Er staan meer dan 1,8 miljoen advertenties op van onder andere nieuwe auto’s, occasions en motoren. In Europa maken meer dan 37.000 autobedrijven gebruik van AutoScout24. AutoScout24 behoort tot de Scout24-groep. Scout24 is onderdeel van Deutsche Telekom.

Lees ook:Recordjaar voor auto-industrie
Lees ook:Nederlandse autoverkopen weer omhoog in eerste helft 2011
Lees ook:Nieuwe auto bestel je online, gewoon bij de koffie
Lees ook:Daimer zet in op 10% elektrische auto’s
Lees ook:Geluid voor elektrische auto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.