Opel volgt KIA

Opel volgt het voorbeeld van KIA die al eerder zeven jaar garantie introduceerde op al haar modellen. Opel biedt vanaf nu levenslange garantie op al hun personenauto’s op de Duitse en de Britse markt. Het betreft nog wel een proef. KIA heeft al definitief een en ander ingevoerd.

Bij Opel is de garantie van toepassing zo lang de auto bij de eerste eigenaar is. De limiet is 160.000 km. De garantie kan ook aan de volgende eigenaar worden overgedragen. Er gelden wel voorwaarden. De eigenaar moet vanaf het derde jaar elk jaar 11.90 euro betalen en er worden eisen gesteld aan het onderhoud van de auto.

Opel geeft hiermee gehoor aan de uitdaging van KIA die met zijn advertentie iedereen uitdaagt om ‘ ons dit maar eens na te doen’ . KIA kwam namelijk al eerder definitief met 7 jaar garantie op al zijn modellen en gooit hiermee hoge ogen.

De KIA-garantie van zeven jaar is een uitgebreide fabrieksgarantie en dekt de volledige auto tot maximaal zeven jaar, zonder kilometerbeperking gedurende de eerste drie jaar, of in totaal 150.000 kilometer en is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar.

Lees ook:Opel moet reclameuitingen aanpassen
Lees ook:Huur auto per uur
Lees ook:Slim ondernemersinitiatief: gratis zonnepanelen
Lees ook:Nederlandse autoverkopen weer omhoog in eerste helft 2011
Lees ook:Dutch Startup Awards uitgereikt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.