Daimer zet in op 10% elektrische auto’s

www.aives.nl meldt dat de autofabrikant Daimler verwacht tot en met 2020 jaarlijks gemiddeld 150.000-200.000 auto’s met elektrische aandrijving te verkopen in Europa, aldus Thomas Weber  tegenover Automobilwoche. Daimler heeft nog geen officiële  verkoopdoelstelling voor 2020 bekend gemaakt. Aangezien het bedrijf de verkoop wil verhogen  tot 1,5 miljoen personenauto’s in 2015, zouden elektrische auto’s een aandeel hebben van ten minste tien procent.

Lees ook:MKB: 1,3 miljoen voertuigen
Lees ook:Rijles in elektrische auto
Lees ook:We gaan dit jaar echt voor biologisch
Lees ook:Eerste elektrische Peugeot in Friesland rijdt op de zon
Lees ook:Geluid voor elektrische auto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.