Verfrissend ondernemerschap: vijfjarig jubileum vier je met een nieuwe pay off zoals A.A.S.!

‘A.A.S.: Uw persoonlijke ondernemer in schade!’ is de nieuwe pay off van Allround Automotive Solutions (A.A.S.) ter gelegenheid van haar vijfjarig bestaan. De coöperatie is in deze vijf jaar opgeklommen tot de top van de Nederlandse schademarkt qua omzet en aantal aangesloten herstellers. Er ligt een stevig fundament onder de keten met 63 zelfstandig ondernemers en de coöperatie is continu bezig met het verder uitbouwen van haar kracht en klantpropositie. Zo biedt de coöperatie tegenwoordig, naast het reguliere autoschadeherstel, ook een allround one-stop concept aan. Hierdoor is de coöperatie in staat om elk schadevraagstuk op te lossen. Om de positionering na vijf jaar nog beter aan te laten sluiten op de ontwikkelingen in de afgelopen jaren, lanceert A.A.S. een nieuwe pay off. 

 A.A.S. is in december 2006 gestart met 40 herstelbedrijven. Nu vijf jaar later, blikt de coöperatie terug op de afgelopen vijf jaar en ziet zij de toekomst positief tegemoet. Nicole Spenkelink, directeur A.A.S.: “We zijn trots wat we als coöperatie hebben bereikt! Een constant netwerk met weinig afvallers, een goed klantenbestand en prima inkoopafspraken hebben ons duidelijk op de kaart gezet. Tel daarbij een eenduidig IT platform op, een onderscheidend kwaliteitszorgsysteem en zeer gemotiveerde leden!”

Spenkelink: “De oude pay off ‘Dé oplossing voor autoschade’ voldeed met ons nieuwe allround aanbod niet meer. Daarom hebben wij voor een nieuwe pay off gekozen: ‘A.A.S.: Uw persoonlijke ondernemer in schade!’. Deze pay off ondersteunt tegelijkertijd onze drie klantwaarden: ‘100% klantgedreven’, ‘100% vakmanschap’ en ‘100% ontzorgen’.”

Meer weten over A.A.S.? Bezoek www.aas-schadeherstel.nl of bekijk onderstaande video.

Lees ook:Schadeketen A.A.S. kiest voor uniforme marktbenadering autoruitherstel
Lees ook:Communicatieoffensief in de maak in de schadeherstelmarkt
Lees ook:Kerstkaart afknapper!
Lees ook:Schadeketen in Nederland zet als eerste social media strategisch in
Lees ook:Personeel steelt meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.