Grootste onafhankelijke netwerk in autobranche overgenomen

Rob Küchler, de uitgever van Aftersales Magazine, is de trotse nieuwe eigenaar van Automotive Insiders BV. Dit is de grootste onafhankelijke netwerkorganisatie in de mobiliteitssector. Voor de mensen die mij kennen. Dit was een van mijn BV’s:-)). Küchler neemt het bedrijf per 1 september over. 

Küchler zet Automotive Insiders op dezelfde voet als voorheen voort. Het blijft de bron van kennis, inspiratie en business voor de mobiliteitsbranche. Ik blijf zelf actief betrokken bij Automotive Insiders en zal zowel voor als achter de schermen de komende tijd een belangrijke rol blijven spelen. Ook Ric van Vugt zal als adjunct-directeur leiding blijven geven aan het team.

Automotive Insiders heb ik in 2007 opgericht en sinds de oprichting is het bedrijf uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke netwerkorganisatie in de mobiliteitssector waar circa 1250 directeuren en managers lid van zijn om op periodieke basis met elkaar inspiratie, kennis en business uit te wisselen op een onafhankelijke plek.

De  laatste jaren was Aftersales Magazine reeds de vaste mediapartner van  Automotive Insiders. Er is in deze tijd een sterke band ontstaan tussen het team van Küchler en mijn eigen team en beide organisaties vullen elkaar goed aan. Het is dus een logische overnamepartner. Aftersales Magazine is met haar sterke titel en team bovendien de aangewezen partij om Automotive Insiders verder uit te bouwen.

De reden dat ik Automotive Insiders wilde verkopen is dat ik na tien jaar ondernemerschap veel meer tijd wil hebben om mij te kunnen toeleggen op mijn grote passie. Dit is het maken van films en video’s en het schrijven van boeken. Dit gebeurt vanuit mijn andere bedrijf JansenJager, beeldmakers. Ric van Vugt zal met zijn team invulling geven aan het uitbreiden van de Automotive Insiders Sociëteit.

 

 

Lees ook:The ING automotive aftersales battle
Lees ook:Recordjaar voor auto-industrie
Lees ook:Nieuw vakblad voor de autobranche
Lees ook:De dames in autobranche roeren zich
Lees ook:Rabobank: 20% automotive bedrijven maakt altijd verlies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.