Nieuwe auto bestel je online, gewoon bij de koffie

Auto.nl, een pas gelanceerde website waar je online je nieuwe auto kunt kopen. Gewoon bij de koffie. Of in je zondagse pak. De initiatiefnemers, Marque Joosten en Marijn Pijnenborg, denken dat het verkopen van auto’s beter en duidelijker kan. Dit willen ze met de lancering van Auto.nl nu voor consumenten realiseren.

Ze willen consumenten toegankelijke informatie bieden. Bijvoorbeeld over waar je voor betaalt als je een auto koopt of wat bepaalde autotermen betekenen. Maar waar het om draait is eigenlijk puur en alleen de online verkoop van nieuwe auto’s. Je kunt op Auto.nl namelijk geen verzekering afsluiten, je oude auto inruilen of een afspraak maken voor onderhoud. De twintig meest populaire automodellen in Nederland van dertien automerken zijn beschikbaar via de website. Je kunt je gewenste auto tot in detail samenstellen, eventueel met hulp van de ‘autokiezer’. Bijkomend voordeel van online je auto kopen: lagere kosten, want er is geen showroom van Auto.nl. Voor een demorit moet je dan wel weer even naar de dealer….of misschien heeft je buurman net een nieuwe bolide aangeschaft die jij ook wel mooi vindt.

www.auto.nl

Lees ook:Huur auto per uur
Lees ook:Geluid voor elektrische auto’s
Lees ook:Auto van de zaak…noodzaak of bijzaak?
Lees ook:Nieuwe biobrandstof voor auto’s: olie uit hout
Lees ook:AutoScout24 start grootste Europese internet autoverkiezing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.