Nominatie ‘Porsche Onderneemster van het Jaar’ reikt tot in Curaçao

Tot mijn grote verbazing is in Curaçao inmiddels ook doorgedrongen dat ik ben genomineerd voor ‘Porsche Onderneemster van het Jaar’.

Door mijn familie werd ik geattendeerd op dit artikel In het Antilliaans Dagblad van vandaag: AntilliaansDagblad-Nominatie-GwenJansen.

Keer op keer wordt ik weer positief verrast uit onverwachte hoek, door de initiatieven die anderen ondernemen om mij op de eerste plaats te krijgen. Extra leuk dit bericht natuurlijk, omdat Curaçao mijn geboortegrond is.  Mijn familieleden hebben me verzekerd, dat ze stuk voor stuk allemaal erg trots zijn op hun eigen Gwen!

Heb jij al gestemd op je favoriete Onderneemster van het Jaar? Ik houd me aanbevolen uiteraard voor je stem. Ik lig op dit moment, ongelooflijk maar waar, op een tweede plaats! Er kan elke dag tot 23 mei gestemd worden. Zou het zeer waarderen.

Lees ook:Autobranche trots op Onderneemster van het Jaar genomineerde
Lees ook:Hevige strijd rond ‘Porsche Onderneemster van het Jaar
Lees ook:Nieuwe ondernemerstips per video beschikbaar!
Lees ook:Ondernemerstips per video
Lees ook:‘Abonnementsmodel’ met tandenborstels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.