Flirtend de vergadering in

Zakelijk flirten is belangrijker dan u denkt!.

Vandaag kwam mij een leuk persbericht onder ogen. Deze maand verschijnt Zakelijk flirten voor Dummies, waarin u alles vindt over de Do’s and Don’ts op het gebied van zakelijk flirten.

Zakelijk flirten is zeker belangrijk! Het maakt daarbij niet uit of je nu met klanten, collega’s of leidinggevenden te maken hebt. Als je de andere partij genoeg aandacht geeft, bouw je een goede relatie op en zul je merken dat diegene jou meer gunt. Iets wat toch erg belangrijk is als ondernemer!

In dit nieuwe boekje voor Dummies leer je de meest effectieve flirttechnieken zodat je zo snel mogelijk je doel bereikt.  Natuurlijk allemaal op het zakelijk vlak want flirten in de kroeg is een hele andere discipline.

Ina de Weert schreef het boek en geeft allemaal praktische tips om een succesvol zakelijk flirter te worden. Elk hoofdstuk draait om een bepaald aspect in het zakelijk flirten, wat het boek zeer overzichtelijk maakt en waardoor het voor de lezer gemakkelijk is om gericht aan zijn flirtcompetenties te werken.

Niet alleen voor u zelf maar ook er staan ook tips in hoe u samen met uw team aan de slag kunt. Ik denk dat ik het boek snel ga lezen en dan vervolgens mijn hele team eens op een drankje trakteer!

Lees ook:Zakelijke etiquette voor dummies
Lees ook:Ik verveel me… zullen we daten?
Lees ook:Slimmer werken door ‘Lifehacking’
Lees ook:Vrouwelijk succes: kwestie van kiezen
Lees ook:Papieren handleidingen, tips en trics? So eighties:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.