Dr. Feel Good

Het is altijd fijn om een schouderklopje te ontvangen, zeker in moeilijke tijden! Een complimentje op zijn tijd is geen overbodige luxe en het is gebleken dat mensen zich er meteen een stuk beter door voelen. Het Rotterdamse Ranj Serious Gaming heeft daar iets leuks voor ontwikkeld! Een grappige opsteker voor je medewerkers: de Seriously Positive Feel Good App. Een Health Game voor op werk!

De app is gebaseerd op een karakter uit de game Juf-in-a-Box, voor kinderen die moeite hebben met leren schrijven. Ranj maakte er een desktop app van toen bleek dat ook volwassenen zich onmiddellijk beter voelen door de enthousiaste aanmoedigingen uit het spel. Voor iedereen die op zijn tijd een complimentje op prijs stelt, is deze paracetamol onder de games nu gratis te downloaden via www.ranj.com/feelgood

Lees ook:Serious game van Ranj in de prijzen
Lees ook:Knap staaltje Nederlandse innovatie beloond!
Lees ook:In-game advertising in een notendop
Lees ook:Betere advocaten dankzij serious games
Lees ook:Niet naakt naar bedrijfsuitje? Spullen pakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.