Keiharde kogelregen

‘Hoe laat begint het schieten?’ zojuist (nog steeds bezig op het moment dat ik dit schrijf) op Nederland 3 gezien? Geniaal. Lebbis (Hans Sibbel) in actie. Op z’n best. Per seconde een keiharde kogelregen van grappen. Zo heerlijk om die man bezig te zien. Hij windt zich zo op dat je denkt: het kan niet erger. En ja hoor, dan blijkt hij zich daarna nog drie keer erger op te winden dan je voor mogelijk had gehouden. En het gekke is, je gelooft echt elk woord van hem. En geen moment van verslapping. En dat in een tempo waarin het ongelofelijk is dat die man nog kan denken maar ondertussen geeft hij ons continu waarheden als een koe en de ene overpeinzing na de andere mee. ‘We zijn bange poppetjes geworden’, ‘bankentuig’, ‘het degenereert terug naar de aap’ ‘God, hebbe zijn ziel en wel zo snel mogelijk’, ik heb het bedacht en het klopt’,  ‘du sollst gelukkig sein’, ‘wanneer leren we nou dat we van spulletjes niet gelukkig worden’, ‘astrologie is kabouter-shit’. Ik lig aan zijn voeten en  vergeef hem zelfs zijn vreselijke bloempotkapsel waar smaak nog kraak aan zit.

Lees ook:Werkgevers betalen niet voor opvang kinderen van niet-werkenden
Lees ook:Opvallende tweets sollicitatiegesprekken
Lees ook:Over Friso en slechte tijden enzo…
Lees ook:Volkswagen en Porsche doen het nog even niet met elkaar
Lees ook:Google werkt aan mobiel betalen via NFC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.