Ondernemerskalender 2010

Al bekend met de Ondernemerskalender van Karen Romme? Echt een aanrader voor kleine ondernemers, zzp’ers en freelancers. Maar ook om je medewerkers of collega’s op een laagdrempelige en geestige manier toch wat meer ondernemersgeest bij te brengen. De Ondernemerskalender 2010 is de derde editie van de scheurkalender. Iedere dag begint met een korte uitspraak van een collega-ondernemer over één van de aspecten van het ondernemerschap. De auteur Romme is ook bekend van het boek Calimeromarketing 2.0.

De kalender biedt informatie over algemene gebeurtenissen, feestdagen, vakanties en speciale data (voor ondernemers). De achterkanten bieden portretten van bijzondere (familie)bedrijven, anekdotes, marketing- en verkooptips, informatie over boeken en evenementen, overpeinzingen, fiscale tips en allerlei andere ondernemerszaken.

Lees ook:Overzicht in de wirwar van netwerkevenementen
Lees ook:Op naar een ondernemend, bruisend 2012
Lees ook:Elektrische rally groot succes
Lees ook:App voor ondernemers
Lees ook:Slimmer werken door ‘Lifehacking’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.