Introductie APKautobon.nl

APK keuring is vanaf nu online te regelen, zelfs via twitter!

In Nederland rijden er 8 miljoen auto’s waarvan er jaarlijks 5 miljoen naar een APK  keuring gaan. Een APK keuring wordt steeds meer door niet-dealerbedrijven uitgevoerd: de zogenaamde universele autobedrijven. De oorzaak is de afname van het aantal dealerbedrijven.

Een andere oorzaak is de professionalisering van de niet-dealerbedrijven en de feitelijke scheiding tussen verkoop en onderhoud. Mede ingegeven door de EU wetgeving die het vrijgeven van onderhoudsinformatie hoog op de agenda heeft staan.

The Alwaysbemobile Company gaat als automerkonafhankelijk autobedrijf nu nog een stap verder. APK is nu volledig digitaal te regelen. De introductie van de Nationale APK Autobon maakt het mogelijk om online een APK Autobon aan te schaffen en online een APK afspraak te plannen.

Hiervoor wordt gebruik gemaakt van 200 RDW Erkende Autobedrijven in heel Nederland. Onlangs heeft het Kruidvat de APK Autobon op Vaderdag aangeboden aan haar ‘Jouw Extravoordeelkaarthouders’. De aanbieding bleek een doorslaand succes.

De APK Autobon geeft ook een extra prijsvoordeel aan twitteraars.  Intussen beschikt The Alwaysbemobile Company ook over een app, te verkrijgen in de AppleStore, voor het reserveren van een APK Keuring 24/7.

APK wordt op deze manier een nieuwe retail formule die vooral op digitale wijze en middels social media bij nieuwe klanten aangebracht wordt. In de eerste drie weken hebben meer dan 8.000 consumenten een APK Autobon online gekocht.

Lees ook:NMa onderzoek naar BOVAG op komst?
Lees ook:Bedrijven kunnen nu certificaat duurzaam repareren behalen
Lees ook:Kruidvat begint beloorlog
Lees ook:Autobedrijven beoordelen via autobedrijf.tevreden.nl
Lees ook:72% maakt gebruik van Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.