Domineer Google met videomarketing

Videomarketing wordt steeds belangrijker als je Google wil domineren op zoekwoorden die met je core business te maken hebben. YouTube is van Google en dat kan je merken. Belangrijke voorwaarde is dan wel dat je dat op een juiste manier doet. Qua beelden, qua montage en qua verspreiding op het net. Maar hoe maak je nu een goed item? Op welke platformen kan je het beste je video plaatsen voor een zo groot mogelijke impact?

Ik organiseer speciaal rondom dat onderwerp een training ‘Video-Items maken’ op 9 februari van 14 tot 17 uur in De Meern (Utrecht). Hoe maak je nu een goed item? Hoe monteer je de beelden zo krachtig mogelijk? Wat zijn belangrijke tips en trics qua cameravoering, geluid en belichting? Waar moet je rekening mee houden bij interviews? Wat zijn goede voorbeelden en wat niet? Op welke platformen kan je het beste je video plaatsen voor een zo groot mogelijke impact? Dit alles passeert de revue bij de videotraining ‘Video-items’ maken.

Het is een training waarin je ook echt zelf een filmitem begeleid gaat maken en monteren.

Ook bied ik je hierbij een GRATIS QUICKSCAN aan van je huidige eigen video-items.
In hoeverre zijn de video’s in hun huidige vorm optimaal online inzetbaar? Hoe is het met de PR waarde van de video? Wat kan er technisch beter? Hoe kan de video nog beter gevonden worden op YouTube en Google?

Interesse? Meld je aan en ik zie je in de klas:-) Voor flipcams en laptops met monteerprogramma’s wordt gezorgd.

 

Lees ook:Tips voor een indrukwekkend CV op video
Lees ook:Kijktijd online video fors gestegen
Lees ook:Trends in video en videomarketing in 2013
Lees ook:Hoe maak je een virale video?
Lees ook:Videoplatform groot succes voor retailers

Eén reactie op “Domineer Google met videomarketing

  1. Hennie

    Dit is inderdaad erg interessant.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.