Uitgesteld lezen met Instapaper

Je bent online en bezoekt diverse websites of via je RSS reader zie je diverse interessante online artikelen die je eigenlijk wel graag zou willen lezen maar je hebt net even geen tijd. Hoe handig zou het dan zijn dat je met een druk op de knop al dit leesvoer kunt opslaan in een soort van TO READ lijst die je later kan lezen? Ik heb nu een site ontdekt waarmee dit mogelijk is. Instapaper.com

Met deze tool kan je tijdens je werk alle voorbijkomende mails of artikelen die je op websites tegenkomt, opslaan en later gemakkelijk teruglezen.  Op de website van Instapaper kun je gratis een account aanmaken. Al je opgeslagen leesvoer kun je dan op instapaper.com teruglezen of via een applicatie op je iPhone, iPad of iPod. Naast het lezen van artikelen of mails, kun je deze ook archiveren, in mappen onderverdelen of waarderen met een ster. En er zijn nog veel meer opties te ontdekken.

http://www.instapaper.com/

Lees ook:Gratis clubblad maken
Lees ook:Collage maken van je bedrijfsuitje?
Lees ook:Hoe goed is jouw website?
Lees ook:Melding beveiligingslekken voortaan verplicht
Lees ook:3 manieren om een QR code in te zetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.