Google Battle: superkracht van de eenvoud

Heb je de laatste tijd nog een Google Battle uitgevochten? Nee? Wellicht toch even het overwegen waard. Dit geweldloze gevecht is echt subliem. Juist door al zijn eenvoud. www.googlebattle.com. Je kunt dan twee woorden of begrippen intypen die het tegen elkaar opnemen om te kijken welke term in Google veel beter scoort en dus veel hoger naar boven komt op de lijst met natuurlijke zoekresultaten. Echt leuk en leerzaam.

Let wel op!!! De termen die je ingeeft gaan vervolgens gekoppeld aan elkaar de geschiedenis op Google in. Dus als je bijvoorbeeld jouw naam en die van je concurrent ingeeft dan is dit een zoekresultaat dat altijd gekoppeld aan elkaar via Google naar boven zal komen. Dus let op met het ingeven van bijvoorbeeld persoonlijke namen of concurrenten als dat anoniem moet blijven .

 
   
   
   
   

Lees ook:Win de slag om de webshopklant met de Google Keywordtool
Lees ook:Win de slag om de webshopklant met de Google Keywordtool
Lees ook:Google past zoekmachine aan om misbruik
Lees ook:Bepaal de juiste zoekwoorden
Lees ook:Rood licht voor Google Wave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.