Collage maken van je bedrijfsuitje?

Bedrijfsuitjes staan meestal garant voor lachen, gieren en brullen. Jij en je collega’s ontmoeten elkaar eens in een andere setting, waar je elkaar op een andere manier leert kennen. Vaak is er wel een collega aanwezig die foto’s maakt van de hele happening.

Hartstikke leuk, maar wanneer zie je ze terug? Ze verdwijnen geregeld in een verloren mapje ergens op de pc. Waarom er niet meteen een leuke collage van maken? Dit kun je eenvoudig online doen via www.shapecollage.com/online. Wel eerst de foto’s op bijvoorbeeld een Flickr account publiceren. Die kunnen verborgen opgeslagen worden, zodat niemand ze verder ziet. Als je dit gedaan hebt kun je de URL’s waarop de foto’s staan invoegen op Shape Collage Online, een vorm kiezen waarin je de collage wilt hebben, en vervolgens de ‘create’ knop aanklikken. Facebook heeft een applicatie van dit medium, dus daar kan het ook op je account zelf mee gedaan worden.

Lees ook:Stappenplan om je Twitter account te verwijderen
Lees ook:Foto is zoekopdracht
Lees ook:Scroogle recept tegen Google-vrees
Lees ook:Uitgesteld lezen met Instapaper
Lees ook:2013: ieder bedrijf eigen online community

Eén reactie op “Collage maken van je bedrijfsuitje?

  1. Anneloes

    Erg leuk idee! Dit ga ik zeker onthouden en doorsturen naar mijn leidinggevende. Van de zomer hebben wij met het bedrijfsuitje een zeskamp gehad op het strand. Er zijn toen veel foto’s gemaakt, hilarische foto’s! Het was een dag om niet meer te vergeten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.