Da’s handig: de Wijzonol Handy!

Je kunt voortaan mooi én schoon schilderen met de Handy van verffabrikant Wijzonol. Deze ondernemer bedacht wel een heel slim hulpmiddel voor haar klanten! 

De Wijzonol Handy is namelijk een makkelijk hulpje voor de consument; een kartonnen houder die je zo op het verfblik kunt plaatsen. Hiermee hoef je niet langer de kwast langs de rand van het verfblik af te strijken. En wanneer je pauzeert kun je de kwast eenvoudig in de houder steken.

Met de Wijzonol Handy is het vervelende geklieder met verf en kwasten voorgoed verleden tijd.  Resultaat is een schoon blik en schone handen. En omdat de verf terug in het blik drupt, wordt bovendien verkwisting voorkomen.  Hij is gemaakt van duurzaam karton. Na het gebruik leg je ‘m gewoon bij het oud papier.

Daarmee is de Handy dus een milieuvriendelijk hulpje, dat bovendien vriendelijk is voor de portemonnee.  Verf overschenken in een rollerbakje is ook geen probleem. De Handy is zo gemaakt dat deze meerdere keren over het verfblik geschoven kan worden.

Lees ook:Jumbo is schoonste supermarkt
Lees ook:Sterk staaltje ondernemen: introductie ‘Marlise’
Lees ook:Marlies van Wijhe is Zakenvrouw van het Jaar 2010
Lees ook:Steeds vaker dochter als opvolger DGA
Lees ook:Topleveranciers.com: geef een korte videopresentatie van je bedrijf

Eén reactie op “Da’s handig: de Wijzonol Handy!

  1. Karel Hol

    Da’s handig voor jou Gwen jij schildert toch ook ;-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.