Papieren handleidingen, tips en trics? So eighties:-)

Ken je www.mahalo.com? Geweldige site waar je allerlei videohandleidingen vindt. Of je nu wil leren monteren met Final Cut Pro, gitaar wil leren spelen, Prezi’s wil leren maken of gerechten wil koken, het is er allemaal te vinden. De database groeit met de dag.

Dit is de toekomst volgens mij: even op internet kijken naar filmpjes hoe iets moet en klaar is klaar. Alle tips & trics video’s op www.Youtube.com zijn natuurlijk exact van hetzelfde laken een pak.

 

Ik had laatst met mijn team de grootste moeite om het zogenaamde ‘groene scherm’ (dat is zo’n scherm waar je voor kan gaan staan om je videoopnames voor op te nemen zodat je daar later een andere achtergrond op kan projecteren) op te vouwen. De diverse papieren handleidingen die we vonden boden echt geen uitkomst. Tekeningen met pijlen en beschrijvingen.. we snapten er niets van en ons IQ is toch echt niet ondermaats… Totdat je iemand het ziet voordoen. ” Oh is het zo simpel..” .Direct klaar!

De woorden Tips & Trics scoren niet voor niets altijd heel hoog in Google. Dit kan je natuurlijk ook voor je laten werken als bedrijf. Zend rondom je core business regelmatig videohandleidingen de wereld in. Het versterkt je autoriteit, men maakt kennis met je bedrijf en ondertussen stijgt de sympathie  voor jouw bedrijf explosief van de mensen die in jouw handleiding de perfecte handleiding vonden. Vergeet ook niet dat de mens steeds visueler is ingesteld!

Lees ook:Managementgedoe enzo…
Lees ook:Twittertips van B2B twitteraar van het jaar
Lees ook:Tips voor een prettige wachtruimte
Lees ook:Uitgeschakeld?!
Lees ook:Tips voor een soepele interne communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.