Online beroepskleding kopen: de tips en trucs

Als ondernemer wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Je moet immers een positieve indruk achterlaten bij je klant. Maar hoe zorg je er nu voor dat je personeel en jezelf er netjes en verzorgd bij lopen? En hoe en waar koop je beroepskleding nu eigenlijk het beste in? Steeds vaker wordt een en ander online aangeboden. Om de beste deals op het internet te scoren, moet je wel een aantal tips en trucs onthouden.

De tips voor online aanschaf van beroepskleding

  • Koop je je beroepskleding online, ga dan gericht op zoek naar kleding voor je beroepstak. Via zoekmachines als Google vind je binnen enkele seconden de juiste sites voor je wensen. Ga op zoek naar de beste kwaliteit voor de juiste prijs. Gun jezelf wat tijd om meerdere sites te bekijken en zo precies te vinden wat je zoekt.
  • Bestel direct de bijpassende accessoires mee, dat is wel zo gemakkelijk!
  • Veel online bestelsites bieden je de service van achteraf betalen. Een aanrader, want vaak hoef je alleen te betalen als de beroepskleding bevalt. Bevalt de kleding niet? Let er dan op dat je het kosteloos kunt retourneren en kijk of de webwinkel een ophaalservice heeft. Zo hoef je zelf niet naar het postkantoor om je pakketje af te geven want daar hebben we natuurlijk geen tijd voor:-)
  • Kijk goed of je wel of geen verzendkosten moet betalen. Tegenwoordig betaal je in de meeste gevallen geen verzendkosten vanaf een bepaald bestelbedrag. Daarmee is online bestellen dus minstens zo goedkoop als kopen in de winkel.

Welke beroepskleding kan je online verkrijgen?

Voor iedere bedrijfstak vind je tegenwoordig wel een passende uitrusting online, of je nu in de bouw werkt, in de zorg of in de horeca. Er zijn tal van webwinkels te vinden met een groot assortiment beroepskleding. Een goed voorbeeld is de website van Engelbert-Strauss (http://www.engelbert-strauss.nl/). Daar vind je onder andere schorten, stofjassen, overalls, broeken en jacks.

Succes!!

 

Lees ook:Creditcard niet meer nodig bij online winkelen
Lees ook:Tips om doeltreffend en opbouwend kritiek te geven
Lees ook:Hoe overleef ik mijn e-mail inbox?
Lees ook:Wel of niet op tijd betalen?
Lees ook:Tips voor online personal branding

Eén reactie op “Online beroepskleding kopen: de tips en trucs

  1. Bedrijfskleding

    Erg nuttige tips. Misschien nog ter aanvulling: zorg dat je de maattabel erbij houdt, omdat de pasvormen niet overal hetzelfde zijn. Zo voorkom je bij voorbaat al dat je kleding gelijk moet retourneren ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.