Bijbouwe.nl – Tegen lage kosten een hypotheek afsluiten als zzp’er

Er zijn voor zzp’ers steeds meer mogelijkheden om een hypotheek af te sluiten. Financiële instellingen zijn graag bereid om speciaal iets neer te zetten voor zzp’ers. Dat is ook niet zo gek met ongeveer één miljoen zelfstandigen zonder personeel in Nederland. Alleen vaak zijn er voor zelfstandigen wel beperkende voorwaarden ten opzichte van mensen in loondienst. Bijbouwe.nl biedt zelfstandig ondernemers graag een zzp hypotheek aan zonder extra beperkende voorwaarden. Binnen 10 minuten weet je wat je kunt lenen, kun je zonder poespas afsluiten en als je alle benodigde stukken voorhanden hebt binnen één week naar de notaris.

Online een hypotheek afsluiten wordt steeds gebruikelijker. Via Bijbouwe.nl kun je ervoor kiezen om zelfstandig een hypotheek af te sluiten, of dit met een hypotheekadviseur te doen. Voor de advisering kun je kiezen voor de adviseurs van Bijbouwe.nl, en binnenkort is de bijBouwe hypotheek ook beschikbaar via de onafhankelijke hypotheekadviseur. Je kunt niet zomaar kiezen voor het zelfstandig afsluiten van een hypotheek. Belangrijk is namelijk dat je zelf over voldoende kennis moet beschikken. Een hypotheek brengt namelijk serieuze verplichtingen met zich mee.

Wat kan Bijbouwe.nl voor jou doen?
Voor zzp’ers die minimaal beschikken over drie jaaropgaven, hoeft het online afsluiten van een hypotheek geen probleem te zijn. Je kunt binnen 10 minuten duidelijkheid krijgen of een hypotheek voor jou mogelijk is of niet. Hiervoor hoef je niet naar een bank of een hypotheekadviseur. Dit kun je zelf online bepalen. Je kunt namelijk gratis een hypotheekaanbod aanvragen. Voor een bedrag van €100 kun je het aanbod zelfs al vastleggen. Dit is handig als je een huis wilt kopen, want je hebt gelijk duidelijkheid of je het benodigde hypotheekbedrag kunt krijgen én tegen welke rente. Binnen één week zou je al bij de notaris kunnen zitten voor de overdracht.

Advies inwinnen of zelfstandig een hypotheek afsluiten?
Aan kosten kun je veel geld besparen door zelfstandig je hypotheek af te sluiten. Toch is dat alleen aan te raden voor consumenten die voldoende thuis zijn in de materie. Dit is ook een vereiste, want om de hypotheek zelfstandig af te kunnen sluiten moet je een soort bewustzijnstoets afleggen. Hieruit moet blijken dat je goed begrijpt wat je aan het afsluiten bent. Een hypotheek bepaalt voor een periode van tientallen jaren je maandlasten. Advies inwinnen bij een deskundige is dus verstandig.

Lees ook:Besparen op de hypotheeklasten – oversluiten of rentemiddeling?
Lees ook:Ik ben zzp’er – Hoe kom ik aan een hypotheek?
Lees ook:Minimumtarieven voor zzp’ers? De meeste zzp’ers zijn tegen!
Lees ook:Als zzp’er een huis kopen
Lees ook:Valkuilen bij het afsluiten van een AOV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.