Aantal slachtoffers groter dan gedacht

hesjeBHVMorgen alweer voor het derde jaar op rij naar de jaarlijkse BHV herhalingscursus. Ik vind het je plicht als mens maar helemaal als ondernemer om hierin het voortouw te nemen. Na een jaar ben je namelijk echt wel vergeten hoe je die pop weer kon laten ademhalen:-). Maar genieten is helaas anders. Redden wat er te redden valt en zo snel mogelijk weer back to business! We hebben meer slachtoffers dan we denken in Nederland.

Het merendeel van de mensen om je heen ziet zo’n BHV dagje namelijk als een Bijzonder Heerlijk Verlof. Lekker gezellig bij elkaar tussen de jodium, compressieverbanden en levensloze poppen en vooral lekker samen de slachtofferrol innemen:  ”Vind je het ook zo lekker om ff een dagje weg te zijn van kantoor en de baas?”

Leve de BHV. Het is me echt weer even helemaal duidelijk geworden hoe erg het is als je slachtoffer bent en hoe fijn het is dat je dit kunt voorkomen als ondernemer!

Lees ook:Vakantiebeurs Utrecht 2012 verrast
Lees ook:Wegener: alle golfballen verzamelen!
Lees ook:Santa-Laptop
Lees ook:Zin in het werk van een collega?
Lees ook:Succesvolle ondernemers lopen zich vrij

2 reacties op “Aantal slachtoffers groter dan gedacht

  1. Fiona de Lange

    En viel het mee Gwen? ik zat vandaag tussen de brandweermannen en moest in de sneeuw brandjes blussen. Hoe vaag.

      /   Beantwoorden  / 
  2. De Onderneemster

    Yess! Viel reuze mee en echt je staat er versteld van hoe snel je het reanimeren en de stabiele zijligging verleerd. Wel weer alleen maar werknemers die het ook vooral zien als een dagje weg van de baas. Maar ja, dat neem ik maar op de koop toe.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.