Twitter Spiegel voor klanten WE

Nedap spiegel

Modeketen WE heeft de Twitter Spiegel in gebruik genomen. Als je voortaan dus bij WE shopt, kan je voor de spiegel gaan staan met je nieuwe pak of jurk aan. Dan maak je daar direct een foto van en die kan je dan twitteren, e-mailen of via Facebook verzenden aan je relaties met de vraag of het je mooi staat en of je het moet kopen. Kijk hier voor een filmpje!

De Twitter Spiegel is gemaakt door Nedap die de spiegel al in meerdere landen leverde. Volgens RetailNews zou Modewarenhuis HoutBrox in Uden ook een Twitterende Spiegel hebben.

Wat slim. Wat slim.

Nu is het zo dat heel veel jongeren in dit soort modeketens in de paskamers foto’s van zichzelf maken en die naar vrienden sturen. Nu maak je het openbaar en krijg je je pashokjes ook eerder vrij. Bovendien wordt er uiteraard informatie van de retailer en van de kleding meegestuurd met de foto. Hierdoor heb je een ongelooflijke exposure! Perfect inspelend ook op de trend van vandaag de dag dat mensen zich vooral laten leiden bij een aanschaf door wat hun ‘vrienden’  op de sociale netwerken er van vinden.

Zou zeker ook voor meer retailers een goed item kunnen zijn. Bijvoorbeeld voor autobedrijven! Even de auto die je wellicht wil kopen Twitteren! Moet het wel een mobiele spiegel zijn!

Lees ook:Planking the cars
Lees ook:Stappenplan om je Twitter account te verwijderen
Lees ook:‘Duurzame’ kledinglabels niet geliefd
Lees ook:Zo krijg je meer volgers op Twitter
Lees ook:Twitter for business

4 reacties op “Twitter Spiegel voor klanten WE

  1. Erik Spierenburg

    Wat slim!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erwin Kooijman

    Mooie ontwikkeling van een mooi nederlands bedrijf, de toepassing voor een nieuwe auto zie ik niet zo, volgens mij maak je dan gewoon een foto met je telefoon en die twitter of mail je

      /   Beantwoorden  / 
  3. Gwen Jansen

    Ja, enige nadeel is dan dat het niet vanuit het bedrijf gelabeld kan worden als je het vanuit je eigen telefoon doet en dat je er dan zelf niet op staat in de auto om te kijken of ie bij je past!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.