Strooizout, Winterbanden en tekentangen..

de massa's van Buurtzout.nl

Ik ben momenteel niet alleen helemaal in de ban van de sneeuw, het strooizout, de elfstedentocht en het ijspret maar daarmee ook van het heerlijke hijgerige kuddegedrag in ons land. O zo fijn voor de BV Nederland! En zeker nu een grote redding! Anders bleef de portemonnee helemaal op slot met al die deprimerende economische vooruitzichten. We zijn zo ontvlambaar als wat voor vooral hypes die altijd zomaar ineens uit de lucht lijken te vallen. Letterlijk.

1. Er vallen wat pollen uit de lucht en we vliegen massaal naar de winkel voor extra hooikoorts-preventie middelen.

2 De teken vallen uit de lucht en bomen en de tekentangen zijn niet meer aan te slepen. De toename in verkoop komt volgens mij van geen kant overeen met de vermenigvuldigsfactor van de teek zelf:-)

Maar de winter..de winter spant de kroon!

3. Er vallen wat vlokken sneeuw uit de lucht en het kwik zakt onder nul en de zakken strooizout en aantallen winterbanden zijn niet aan te slepen!

Heerlijk! Heerlijk! Zo blijft de BV Nederland gaande! Koop nog ff wat strooizout!! Nu kan het nog! Er komt voorlopig nog heel wat sneeuw uit de lucht vallen namelijk:-) We hebben al het hooikoorts- en tekenweerbericht. Straks ook het winterbanden en strooizout weerbericht? Ben benieuwd welke er als eerste in de lucht komt!

Lang leven de hypes (of zijn het luchtkastelen:-)! Lang Leve BV Nederland! En ik doe uiteraard zelf ook gretig mee. Heb zowel winterbanden, strooizout, tekentanken, hooikoortspillen als hamers voor als mijn auto zomaar ineens te water raakt! Ik ben er klaar voor.

Lees ook:Slimme strooizout ondernemer introduceert Buurtzout.nl
Lees ook:Het wordt bar!
Lees ook:Helft werkgevers blokkeert websites
Lees ook:Succesvolle ondernemers lopen zich vrij
Lees ook:Winter stuwt orderportefeuille bouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.