Rasechte ondernemers gezocht voor interview

Ben jij ondernemer in hart en nieren en actief als ZZPer of in het MKB of in het grootzakelijke bedrijf? En heb jij een interessant ondernemersverhaal te delen met waardevolle tips en adviezen voor andere ondernemers? Dan wil ik je graag interviewen voor Ondernemen.blog.nl!

Nederland telt bijna een miljoen ondernemers met een klein of middelgroot bedrijf. Zij vormen de ruggengraat van de Nederlandse economie. Voor hen is goede informatie van groot belang. Maar oh la la ..zij hebben vaak zelf ook een schat aan waardevolle adviezen voor andere ondernemers uit de praktijk zelf. Ik wil proberen mijn steentje bij te dragen om dit wat meer online te ontsluiten.

Geïnteresseerd? Stuur naar [email protected] aub even een korte omschrijving van je bedrijf, activiteiten, jezelf (hoe lang al ondernemer, drijfveren voor ondernemerschap, type ondernemer, naam, leeftijd etc.) en wat je voor waardevols hebt te delen qua ondernemerslessen. Let op: te commercieel getinte verhalen puur ter verkoop van producten of diensten komen niet in aanmerking.

Heb geen idee hoeveel reacties er straks ingezonden worden maar ik ga mezelf alvast een beetje indekken mocht dit teveel zijn. Daarom heb ik besloten dat ik binnen 4 dagen reageer naar de inzenders die door de eerste selectie heen zijn:-) Hoor je binnen die termijn niets van me dan, is de keuze op een ander gevallen. Dit is dan uiteraard absoluut geen waardeoordeel maar kan te maken hebben met het feit dat er teveel ZZPers hebben gereageerd, of teveel vanuit dezelfde sector  of dat er teveel mensen zijn met dezelfde ondernemerslessen om te delen.

Lees ook:Waardevolle adviezen van vrouwelijke topondernemers!
Lees ook:Tegendraadse denktank van ondernemers
Lees ook:Fijn slijpen die ruwe diamanten!
Lees ook:Coaching
Lees ook:Twitterondernemers vervangen elkaar bij vakantie en ziekte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.