Run2Day overgenomen door Ewout Braggaar

Ewout Braggaar heeft Run2Day overgenomen van Henry Dullink en zijn partner Joyce van den Bergh. Run2Day is met 23 vestigingen de grootste en meest toonaangevende keten van hardloopspeciaalzaken in Nederland. Het in Utrecht gevestigde bedrijf is bij de verkoop ondersteund door Marktlink Fusies & Overnames B.V.

Na jarenlang in de branche werkzaam te zijn geweest, is Dullink toe aan een nieuwe uitdaging. De wens van de verkoper was om  de organisatie in de huidige vorm voort te zetten en verder uit te bouwen. Samen met overnamespecialist Marktlink is gezocht naar potentiële kopers. De ideale kandidaat is gevonden in ondernemer Ewout Braggaar. Volgens Dullink is Braggaar de ideale opvolger vanwege zijn ervaring in de financiële sector en zijn kennis van ondernemerschap. Hierbij helpt het dat de koper zelf een fanatiek sporter is. Braggaar is in het aankoopproces bijgestaan door AenF Partners. Dullink en Van den Bergh blijven als adviseur bij Run2Day betrokken.

Braggaar ziet voldoende groeimogelijkheden voor het goedlopende Run2Day. ‘’Run2Day is een stabiele, vooruitstrevende organisatie, die nog enorm veel kansen heeft om verder door te groeien’’, zegt de kersverse directeur-grootaandeelhouder Braggaar. ‘’Het einde is nog lang niet in zicht. Ik zie er naar uit om de huidige marktpositie samen met het huidige management team, de medewerkers en franchisenemers nog verder uit te bouwen en te versterken’’.

In 1996 opende Henry Dullink de eerste Run2Day winkel in Utrecht. Run2Day is opgericht vanuit de filosofie dat, naast een assortiment van hoogwaardige producten, advies over alles dat met running te maken heeft essentieel is. Run2Day richt zich op iedereen die wil hardlopen, van beginners tot ervaren marathonlopers. In Nederland gaat het hier om ruim 4 miljoen mensen. Run2Day geeft advies over de juiste schoenen en kleding, organiseert hardloopclinics en geeft hulp bij het opstellen van trainingsschema’s. Daarnaast is er de mogelijkheid om in de winkels blessureadvies in te winnen bij fysiotherapeuten. In de afgelopen jaren is Run2Day onder leiding van Dullink en zijn partner Joyce van den Bergh uitgegroeid tot de grootste en meest toonaangevende keten van hardloopspeciaalzaken in Nederland. Run2Day bestaat uit een combinatie van eigen winkels en franchisewinkels. Run2Day heeft ruim 100 medewerkers.

Lees ook:Shoppen na werktijd
Lees ook:Albert Heijn lokt klanten Jumbo
Lees ook:Freelancer voelt zich verbonden met opdrachtgever
Lees ook:Het Nieuwe Werken werkt
Lees ook:Dienstverlening KVK moet beter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.