Knutselende kinderen vertonen Vaderdagkunsten bij Halfords

Moederdag is nog maar nauwelijks voorbij of kinderen kunnen zich alweer op Vaderdag richten. Halfords biedt knutselende kinderen een online platform om de zelfgemaakte Vaderdagcadeautjes aan de wereld te laten zien. De specialist in fietsen, fiets- en autoaccessoires, navigatie- en caraudiosystemen roept hiertoe kinderen op een knutselvideo/foto te maken van hun knutselwerk. Op de speciale Halfords Vaderdag actiepagina vind je meer informatie: www.halfords.nl/huppapahup.

Kinderen moeten voor 16 juni in actie komen om hun knutselwerkjes door een vakkundige jury bekroond te zien. De makers van de zeventien leukste filmpjes en foto’s  ontvangen een ‘Papa en kindprijs’. De hoofdprijs liegt er niet om. Voor het meest creatieve kind staat er een kinderfiets klaar ter waarde van maximaal €249, terwijl de auto van de winnende vader nog eens in de watten wordt gelegd met een was- en waxbeurt van Meguiar’s.

 Om het de kinderen makkelijk te maken heeft Halfords drie voorbeelden gemaakt. Op de site is ondermeer te zien hoe vaders in de watten worden gelegd met knijperschilderijen, versierde keien en heuse uitslaapkaarten. Carmen Silos van Halfords: “Ouders weten als geen ander welke hartverwarmende knutselpraktijken er binnenskamer afspelen om papa een zo mooi mogelijk cadeau voor te schotelen. De ingezonden filmpjes zijn hier hopelijk een afspiegeling van, terwijl ze aan de andere kant ook als inspiratie dienen voor duizenden andere kinderen.”

Halfords promoot de knutselpraktijken in het kader van de actie ‘Hup Papa Hup’. Op halfords.nl zijn in week 23 en 24 speciale web-only Vaderdagaanbiedingen te vinden. In de winkels worden speciale kleurplaten verspreid, waarmee nog meer leuke acties binnen handbereik zijn.

Over Halfords
Ieder seizoen heeft Halfords een breed aanbod handige en voordelige producten en diensten voor de auto en de fiets. Halfords is specialist in fietsen, fiets- en autoaccessoires, navigatie- en caraudio systemen. Halfords heeft drie winkelformats: citystores, superstores en een webstore en is daardoor altijd dichtbij en bereikbaar. Halfords heeft 137 winkels in Nederland en 2 winkels in België en maakt deel uit van de Macintosh Retail Group.

Lees ook:Kleurplaat als betaalmiddel voor ‘Hup Papa Hup’-rugzakje
Lees ook:De voordelen van een kinderspeelhoek
Lees ook:Vaders worstelen met balans tussen werk en privé
Lees ook:Mooie voorbeelden van ‘luisteren naar behoeftes’
Lees ook:Albert Heijn lokt klanten Jumbo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.