Je kunt niet jong genoeg beginnen met ondernemen

tomenthomasWat een leuke filosofie, die van Tom Rovens en Thomas Meddens (beide 25). In hun kinderjaren, waarin ze elkaar ook ontmoet hebben, waren ze zelf al flink bezig met ondernemen.

Bijvoorbeeld met het maken van websites, het organiseren van darttoernooien en het verhuren van games. Nu zijn Tom en Thomas een eigen weblog gestart om een platform te bieden aan hele jonge ondernemers en hun aan te moedigen hierin door te zetten. Want Tom en Thomas zeggen: ‘Alles is mogelijk!’. Om jonge ondernemers te helpen zoeken zij binding met bedrijven en het onderwijs. Ze willen bedrijven in hun filosofie betrekken in de vorm van partnerships, met als doel kinderen te motiveren om te ondernemen en bij te springen waar nodig. Tom en Thomas benaderen het onderwijs om ondernemerschap toe te kunnen laten passen in vakken als taal en rekenen. Zeker de moeite waard om hun lesmateriaal voor scholen eens te bekijken.

 
http://www.tomenthomas.com/

Lees ook:25 jaar en jonger? Ondernemen!
Lees ook:5 oktober: dag van de jonge ondernemers
Lees ook:Geld vrij voor ‘nieuw vakmanschap’
Lees ook:Kinderen leren ondernemen
Lees ook:De voordelen van een kinderspeelhoek

3 reacties op “Je kunt niet jong genoeg beginnen met ondernemen

  1. Karel Hol

    Ik was 23 toen ik mijn eigen autobedrijf begon en heb daar nog steeds geen spijt van ,ondernemen is een way of life dus waarom wachten ???

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.