Inbox2 gelanceerd

social-media-iconsBen jij ook steeds meer tijd kwijt aan het bijblijven op al je verschillende e-mail-/twitter-/facebook-/hotmail-/Linkedin adressen? Reuze belangrijk en nuttig natuurlijk maar ai, ai, ai… wat blijft er daardoor veel ander werk liggen. Er is nu een handige nieuwe oplossing op de markt gekomen om dit probleem te lijf te gaan. Onder de naam Inbox2 (www.inbox2.com) is een praktische tool gelanceerd door Khuram Hussain, technostarter van de TU Delft. Deze Nederlandse start-up heeft een verzamelbox gelanceerd voor alle berichten die je binnenkrijgt op de diverse sociale netwerken en emailadressen waar je op actief bent.

Via Inbox2 kan je al je bestaande accounts binnen laten lopen. De dienst ondersteunt Gmail, Yahoo, Hotmail, Outlook, Microsoft Exchange, AOL, IMAP/POP3, Facebook, Linkedin, Yammer, Twitter en Hyves. Hussain belooft dat je ‘je content van deze verschillende applicaties op één plek kunt beheren zonder in te hoeven loggen met meerdere accounts’. De standalone desktopversie van het programma (bèta-versie en alleen voor Windows) is gratis te downloaden op www.inbox2.com

Ik hoor graag jouw ervaringen met mogelijke andere oplossingen zoals deze en hoe die zich verhouden tot Inbox2. Bij voorbaat dank!

Lees ook:LinkedIn favoriet onder ondernemers
Lees ook:Tips om nuttige social media content te vinden
Lees ook:Bereken je social media mediawaarde met Argyle Social
Lees ook:Social media updates verzenden tijdens je vliegreis
Lees ook:Tijd besparen met handige LinkedIn Tool

2 reacties op “Inbox2 gelanceerd

  1. Hans Groeneweg

    Lekker handig. Vooral als je uitsluitend Macs gebruikt en daarop geen Windows wilt installeren :-)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Gwen Jansen

    Ja, dat is een ander interessant vraagstuk. Macs op kantoor of PCs?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.